Exclusieve hoofd samenwerkingspartners van de VKGE

Daily Fresh Food BV

Aan de basis van Daily Fresh Food staan familiebedrijven. De specifieke karaktereigenschappen zoals passie en vakmanschap zijn door de jaren niet verloren gegaan. Ons onderscheidend vermogen is nog steeds uniek te noemen in de Foodservicemarkt. Eén bedrijf, met al haar disciplines ondergebracht onder één dak. Op basis van het zogenaamde 3 maal 1 principe hebben wij onze organisatie ingericht, te weten:

  1. Het samenbrengen van de traditionele vers disciplines vlees- en vleeswaren, wild- en gevogelte, vis en AGF tot de productie van maaltijden en het leveren van de productgroepen zuivel, diepvries en DKW-producten binnen één bedrijf;
  2. Dit alles is gehuisvest onder één dak, gekoppeld aan één ERP systeem;
  3. De gehele logistieke keten is volledig in eigen beheer;

Onze missie
“Wij zijn ervan overtuigd dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen: beter food,beter life.” Een pure bron van kracht en energie. We willen het genieten van lekker en gezond eten bereikbaar maken voor iedereen.

Onze visie
Wij worden gedreven door onze passie voor eten en drinken; voelen ons nauw verbonden met onze regio en haar mensen. We zijn resultaatgericht en willen het beste halen uit onszelf, onze producten én uit de samenwerking met onze klanten. Wij willen op een duurzame wijze blijven bijdragen aan de vitaliteit van onze klanten en samen succesvol zijn. Samenwerken, partnership met onze klanten, foodprofessionals, wetenschappers en leveranciers vinden we hierbij zeer belangrijk en cruciaal om het gewenste resultaat gezamenlijk te behalen. Met onze experts en vitaliteitsoplossingen willen wij het eetmoment het mooiste moment van de dag maken en mensen laten genieten van lekker en gezond eten en drinken. Maatwerk is hierbij hetgeen wat ons verbindt.

We leveren een uitgebreid assortiment van vers, convenience, groot en kleinschalig DKW en diepvriesproducten aan (top) horeca en Care & Cure. Van eetcafé tot sterrenzaak en van zorgorganisatie tot academisch ziekenhuis.

Maatwerk
Uw wensen en behoeften vertalen wij naar producten, concepten en dienstverlening. Wij leveren maatwerk voor onze klanten! Onze eigen culinair adviseurs, met veel ervaring binnen en buiten Daily Fresh Food zijn de specialisten als het om eten, drinken en gastvrijheid gaat. Vanaf het begin van de samenwerking zijn zij het vaste aanspreekpunt voor u als klant. Van implementatie tot modern relatiebeheer en van training tot workshop. Alles gepersonaliseerd op basis van de behoeftes van de opdrachtgever.

Klik hier voor meer informatie over Daily Fresh Food BV.

D.E Master Blenders 1753

D.E MASTER BLENDERS 1753 (DEMB) is een internationaal koffie- en theebedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Onze koffie- en theeproducten zijn wereldwijd in meer dan 45 landen verkrijgbaar. Douwe Egberts Professional verzorgt de consumptie van koffie, thee, en bijproducten in de zakelijke markt. Wij zijn experts als het gaat om koffie- en theevoorkeuren van consumenten. Met deze waardevolle informatie zijn we in staat producten en diensten nog beter te laten aansluiten op specifieke voorkeuren. Door maatwerk te leveren en mee te denken met bedrijfsdoelstellingen leveren we daadwerkelijke toegevoegde waarde in vele segmenten, waaronder de zorgsector. Een essentieel onderdeel van onze business is duurzaamheid: de passie voor onze producten, de zorg voor mensen en met respect voor het milieu. Er is een aantal grote complexe vraagstukken voor de koffie en thee industrie. Deze willen wij in onze hele waardeketen aanpakken. Wij hebben hiervoor drie aandachtsgebieden gedefinieerd bij onze belangrijkste werkgebieden:
•    in de oorsprongslanden;
•    binnen ons bedrijf;
•    op de markten waar onze consumenten zijn.

Klik hier voor meer informatie over: Douwe Egberts Professional of het DEMB’s duurzaamheidsprogramma

Ecolab

Ecolab is een wereldwijde toonaangevende aanbieder van producten en diensten op het gebied van reiniging, voedselveiligheid en gezondheid. Ecolab kenmerkt zich door een voortdurende toewijding om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen. Ecolab is al meer dan 90 jaar een betrouwbare partner. Onze innovatieve oplossingen en services worden gewaardeerd in vele markten, van hotels tot voedingsproducenten en van ziekenhuizen tot industriële wasserijen. Door Ecolab als uw partner te kiezen, kiest u voor professionele producten, innovatieve systemen, opleiding voor uw medewerkers en on-site service. Ecolab helpt u in de meest kritische domeinen voor uw succes: klanttevredenheid, operationele efficiëntie, personeelsveiligheid en voedselveiligheid. Wij werken samen met u aan schoon, veilig en efficiënt.

Klik hier voor meer informatie over Ecolab.

Koninklijke FrieslandCampina

Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen verspreid over de hele wereld van melkproducten, kaas, boter en ingrediënten. Wij zijn gefascineerd door de kracht en de mogelijkheden van melk. Wij willen mensen vooruit helpen door meer uit melk te halen. Wij hebben meer dan 130 jaar duurzame zuivel op onze naam staan. Wij zijn een coöperatieve organisatie en werken als team met elkaar samen. Wij kunnen op elkaar vertrouwen. Melk heeft grenzeloze mogelijkheden. Nog steeds is er veel te ontdekken en te ontwikkelen. Wij willen meer uit melk halen en uitgroeien tot de meest professionele, succesvolle en aantrekkelijke zuivelonderneming ter wereld. Wereldwijd gebruiken steeds meer mensen zuivelproducten. Elke dag opnieuw verrijken wij het leven van miljoenen mensen door melk te transformeren naar voeding, dranken en ingrediënten van hoge kwaliteit. Naar voedingsmiddelen op natuurlijke basis die heerlijke smaak en vitaliteit bieden.

Klik hier voor meer informatie over FrieslandCampina.

Unilever Food Solutions

De divisie van Unilever Nederland BV, die gespecialiseerd is in producten, concepten en services voor de foodservicemarkt. Unilever Food Solutions brengt onder meer onder de bekende merknamen Knorr, Knorr Garde D’or, Phase, Unox, Calvé, Becel, Lipton en Conimex een range toonaangevende producten. Het assortiment biedt diverse gradaties van convenience producten, uiteenlopend van basisproducten tot producten die kant-en-klaar zijn. Kortom, producten die voor elke keukensituatie een passend antwoord bieden. Daarnaast worden diverse concepten op de markt gebracht. Een voorbeeld van een dergelijk concept is het nieuwe full service soepconcept Unox Soup Factory mobiel. Dit betreft een concept met hoog kwalitatieve soepen met een constante kwaliteit en flexibele en gemakkelijke bereiding. De mobiele Unox Soup Factory biedt de mogelijkheid om soep op een andere manier en op een ander moment aan de gast te serveren, bijvoorbeeld bij de broodmaaltijd in plaats van bij de warme maaltijd of als tussentijdse verstrekking.

Klik hier voor meer informatie over Unilever Foodsolutions.